Tjenester

nyanlegg

Nyanlegg

Reis Elektro tilbyr alle typer installasjoner som omhandler elektro i nyanlegg. Enten det gjelder installasjon i ny enebolig, leilighet, hytte, garasje eller næring har vi gode løsninger for prosjektering og utførelse. Vi holder alltid tett dialog med kunde for å sikre at anlegget blir etter ønsker og behov. Våre fagpersoner hjelper deg gjerne med hvilke løsninger som er mest optimale til ditt prosjekt.

elbillader_ferdig_montert_content_big

Elbillader / ladestasjon

Ved å installere en elbil-lader er du sikret både funksjonalitet og å unngå farlige situasjoner ved lading av din el-bil. Vår pakke på installasjon av elbillader inkluderer også overspenningsvern, som er et krav å ha når man monterer elbil-lader. Overspenningsvernet vil også beskytte ditt elektriske anlegg mot overspenninger som kan forekomme på el-nettet som følge av f.eks. lynnedslag.
Bruker smarthus fra tablett

Smarthus

Smarthus-løsninger gjør at du kan redusere strømforbruket samtidig som du øker komforten.Smarthusløsningen setter de elektriske komponentene i hjemmet i system, slik at du kan styre og kontrollere dem fra et sted. Skulle du glemme å trykke på bryteren før du går ut, kan du alltids gå inn via mobilen, og fikse det derfra.

trenger

El-sjekk av bolig

Vi går gjennom ditt elektriske anlegg, og kommer med en tilstandsrapport med forslag til eventuelle utbedringer, og en alvorlighetsgrad over eventuelle mangler. I tillegg kan du også få forslag som kan gi deg økt komfort, og energi-økonomisering. Tar du en el-sjekk vil det gi deg bedre kjennskap over tilstanden til ditt elektriske anlegg, og du kan vurdere hvilke utbedringer som burde tas tak i.
120948110_3647444135289942_4672310877668732510_n

Ferdig montert

Vi er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Vi tilbyr derfor elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid. Ta kontakt og fortell oss om ditt prosjekt.
vatrom

Våtrom

Det stilles strenge krav på våtrom når det kommer til det elektriske. Vi sørger for at det uttføres trygt og forskriftsmessig. Komplett el-pakke til ditt bad med varmekabel, vifte, belysning m.m. Ønsker du å få en fastpris på ditt bad?

teleogdata

Tele og data

Vi tilpasser oss etter dine behov og utfører alt innene tele og data. Alt fra vanlige telefonpunkter til større netttverk. Norske myndigheter stiller strenge krav til installasjon av EKOM-løsninger. For eksempel datanettverk i næringsbygg. Uten autorisert installasjon og vedlikehold med EKOM-sertifisering kan alle offentlige og private nett bli nektet oppkobling til internett. Kontakt oss om dine behov innenfor nett bygget med fiberoptisk kabel, koaksial- eller parkabel, radio eller annen teknologi.
alarm

Alarmsystemer

Vi kommer med anbefalinger på hvilke løsninger som sikrer dine lokaler mot innbrudd og brann på den best mulige måten. Med FG-godkjente innbruddsalarmsystemer til bolig og bedrift – kan du være trygg på at dine verdier er sikret. Vi kan også koble alarmsystemet opp mot andre sikkerhetsløsninger, som adgangskontroll, kameraovervåkning og brannvarsling.

vatrom

Sikringsskap

Nytt skap med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern reduserer risikoen for varmgang og oppdager eventuelle feil. Vi ser at kundene først og fremst ønsker å oppgradere det elektriske anlegget på grunn av brannsikkerheten. Automatsikringene er mer nøyaktige i sitt forbruk, tar hensyn til dagens brukeradferd og lar seg ikke overbelaste på sikt slik skrusikringene gjør. Dette gir kundene en tryggere hverdag.